Natal.nu - guide till Natal i Hotel & Hotell i Natal

Natal.nu

3 strandnära hotell i NatalDe vidsträckta stränderna utmed Atlanten är givna besöksmål både för lokalbefolkningen och turister. Natals kustlinje, som på många platser ligger kant i kant med stadens centrum, är makalöst vacker och det är därför inte konstigt att många utmärkta hotell i Natal ligger vid stranden. Här är tips på 3 strandnära hotell i Natal.

Yak Hotel Natal

Yak Hotel i Natal

Trestjärniga Yak Hotel Natal erbjuder ett prisvärt och bekvämt boende vid stranden Praia dos Artistas, bara en promenad på fem minuter från Natals centrum. Hotellet har 78 rum som alla är inredda i en modern stil. Varje rum har egna badrum och en stor del av rummen har en härlig utsikt över havet.

Bland faciliteterna på Yak Hotel Natal kan nämnas en pool på 25 meter och en liten barnpool där de minsta kan plaska omkring. Hotellet har ingen egen restaurang men väl en bar. Frukost serveras varje morgon.

Bokning >>

Serhs Natal Grand Hotel

Sehrs Hotel i Natal

Om du söker en lyxigare hotellupplevelse under din vistelse i Natal kan du kika närmare på Serhs Natal Grand Hotel. Detta femstjärniga hotell ligger mitt på stranden Ponta Negra/Areia Prata och bjuder på allsköns lyx. Hotellet har närmare 400 rum med utmärkta bekvämligheter. Lite speciellt är att hotellbyggnaden är konstruerad så att de flesta rum har havsutsikt.

Bland faciliteterna på Serhs Natal Grand Hotel finns flera restauranger och flera barer, ett fitnesscenter, ett spa, fyra pooler och en vattenpark för barnen. Ett lyxigare boende i Natal är svårt att hitta!

Bokning >>

Golden Tulip Interatlantico

Golden Tulip Interatlantico Hotel i Natal

Golden Tulip Interatlantico har ett utmärkt läge bara ett stenkast från stranden Meio och några minuters promenad till Natals centrum. Detta fyrstjärniga hotell har sammanlagt 171 rum i ett antal olika typer. Rummen är generellt mycket rymliga och en stor del av rummen har havsutsikt.

Faciliteterna inkluderar en restaurang, en bar, fitnesscenter, utomhuspool och en gigantisk solterrass. Wi-Fi finns överallt på hotellet och är gratis.

Bokning >>Sök hotell

Incheckning

Utcheckning


Resebrevet - nyhetsbrev

Med resebrevet får du email om bra reseerbjudanden